SKYTJENESTER

Green Mountain skal femdoble med sin hemmelige, utenlandske kunde

Green Mountain åpnet sitt tredje datasenter utenfor Oslo i går. Selskapet planlegger fem til på samme sted. Fire av dem til samme kunde som nå skal inn i DC3-senteret.

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland jubler etter å ha åpnet Green Mountains 4MW datasenter i Enebakk. Dette er det første av flere sentre selskapet skal bygge her, og det tredje datasenteret de åpner i Norge. Green Mountains administrerende direktør, Tor Kristian Gyland, til venstre.
Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland jubler etter å ha åpnet Green Mountains 4MW datasenter i Enebakk. Dette er det første av flere sentre selskapet skal bygge her, og det tredje datasenteret de åpner i Norge. Green Mountains administrerende direktør, Tor Kristian Gyland, til venstre. Foto: Stian Green/Green Mountain
23. okt. 2020 - 05:00

Mens vi venter på at distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland skal komme for å klippe snora som markerer at Green Mountain i går åpnet sitt tredje datasenter på Gran industriområde i Enebakk rett sør for Oslo, tar administrerende direktør Tor Kristian Gyland Digi.no med rundt hjørnet på DC3-nybygget. Der peker han sørover inn i oktobertåka.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.