HACKERE

Haaland ble presentert for ny klubb i hackerangrep

Natt til tirsdag meldte brasilianske Fluminense at Erling Braut Haaland var klar for klubben, men det var en hacker som sto bak.

Erling Braut Haaland skal ingen steder, selv om en hacker prøvde å gi inntrykk av det.
Erling Braut Haaland skal ingen steder, selv om en hacker prøvde å gi inntrykk av det. Foto: Kin Cheung/AP/NTB
28. mai 2024 - 10:15

Nyheten ble raskt fjernet fra nettstedet til klubben, og ifølge flere medier tok en hacker på seg ansvaret. Fluminense opplyser til Globo at nettsiden ble hacket, og at problemet ble løst midnatt lokal tid.

På nettsiden sto det at nordmannen var klar etter «intensive forhandlinger». Spissen skulle snu det som har blitt en skjev start på sesongen.

Haaland har vunnet ligaen to ganger med City etter overgangen fra Borussia Dortmund. Han har blitt toppscorer i Premier League to år på rad og har kontrakt til 2027. Fasiten er 90 mål på 98 kamper.

Fluminense ligger på nedrykksplass i den brasilianske toppdivisjonen etter seks kamper og hadde trolig hatt bruk for angriperens tjenester.

Sofie Nystrøm gikk av som toppsjef i NSM etter det kom frem at sikkerhetsmyndigheten hadde inngått ulovlig låneavtale på 200 millioner kroner. Nå får NSM 90 mill. ekstra i revidert nasjonalbudsjett.
Les også

NSM: 200 mill. for å dekke ulovlig lån var ikke nok

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.