KARRIERE

Han blir Lenovo-sjef i Norge

HP-direktør blir tredje toppsjef på bare ett år.

Geir Erik Lian er ny norgessjef i Lenovo.
Geir Erik Lian er ny norgessjef i Lenovo.
7. apr. 2010 - 13:37

Den kinesiske PC-giganten Lenovo har gjennomgått store endringer, både med utfordringer i PC-markedet og en pågående omorganisering av hele konsernet globalt.

I den norske avdelingen har dette gitt seg utslag i flere lederbytter. Nøyaktig ett år etter at Ole Anton Skipperud overtok sjefstolen etter Hanne Klausen, er det nå igjen klart for et bytte.

Ny norgessjef er Geir Erik Lian (48). Han vil også være ansvarlig for salg og markedsføring.

Lian har 23 års erfaring fra IT-bransjen, blant annet flere lederstillinger i Hewlett Packard. Sist jobbet han som direktør for HP Norge, ansvarlig for bilde- og printprodukter.

Geir Erik Lian er ny norgessjef i Lenovo.
Geir Erik Lian er ny norgessjef i Lenovo.

- Jeg ønsker å videreutvikle og forsterke veksten i Lenovo, som allerede har en veltilpasset og bærekraftig forretningsvirksomhet i Norge, sier Lian i en pressemelding.

Den avtroppende sjefen gir uttrykk for at han følte tiden nå var inne for å gå videre. Enten i eller utenfor IT-bransjen.

- Jeg forlater et Lenovo som vokser og har gode forhold til kunder og partnere, noe som også forteller meg at det er et riktig tidspunkt for meg å gå videre, sier Skipperud, som ikke gir uttrykk for hvor veien går.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.