42-åring får ny toppjobb i Evry

Morgen Jørgensen er utdannet sivilingeniør i anvendt matematikk ved NTNU. Han begynner i Evry 1. oktober.
Morgen Jørgensen er utdannet sivilingeniør i anvendt matematikk ved NTNU. Han begynner i Evry 1. oktober. (Bilde: Pressefoto)

Morten Jørgensen (42) er ansatt som leder for markedssegmentene Helse og kommune i Evry. Han tar dermed over avdelingen etter at Kirsti Kierulf forlot selskapet etter uenigheter i januar i år.

Kierulf hadde et bankende hjerte for kommunesektoren. Da hun forlot Kommit for å bli direktør for Evrys kommunesatsing, så hun enorme muligheter, men sluttet i jobben etter bare ti måneder.

Sluttet etter ti måneder

– Når man starter i store selskaper tror man at man kommer til noe, men må være der i noen måneder for å finne ut hva det er. Evry er i en kraftig endringsprosess, og for meg ble det feil å være med videre, forklarte hun til digi.no etter avgangen. 

Nå skal Jørgensen ta over der Kirulf slapp, og 42-åringen har store ambisjoner for selskapet.

– Jeg ser frem til å lede disse sentrale markedssegmentene i selskapet, og få jobbe med medarbeidere som jeg vet både har høy IT-kompetanse og solid sektorkunnskap, sier han.

Jørgensen er utdannet sivilingeniør i anvendt matematikk ved NTNU, og kommer fra en stilling i Infocare der han har hatt ansvaret for installasjonstjenester i Skandinavia. 

Kirsti Kierulf forlot samme stillingen etter bare ti måneder. Foto: Digi.no
Kirsti Kierulf forlot samme stillingen etter bare ti måneder. Foto: Digi.no

– Evry er ikke bare det ledende IT-selskapet i Norge, men en sentral institusjon for utvikling og drift av samfunnskritiske funksjoner. Offentlig sektor står foran betydelig digitalisering de neste årene, og her vil vi spille en viktig rolle, sier han.

Svært fornøyd med ansettelsen

Jørgensen har tidligere ledet sekretariatet for utvalget bak Politianalysen

Utredningen tok for seg utfordringene i norsk politi, med forslag til tiltak for bedre oppgaveløsing og mer effektiv ressursbruk. Dagens omstillingsarbeid i politiet tar utgangspunkt i denne analysen.

– Vi er svært fornøyd med å få Morten med på laget og er trygge på at han vil bidra til å ytterligere styrke vårt satsning mot offentlig sektor. Han har inngående kunnskap om digitalisering av sektoren og bred erfaring med omstillingsarbeid, sier konserndirektør, Kolbjørn Haarr, i Evry.

Kommentarer (3)

Kommentarer (3)
Til toppen