Handspring blir en sexy liten supertelefon

Ved hjelp av en GSM-modul kan lomme-PC-en Handspring Visor også benyttes til å snakke i, sende SMS og epost, og til å lese nyheter på nettet.

- VisorPhone er den første løsningen som fullt ut integrerer lomme-PC og mobiltelefon, sier Christian Eyde, som er salgsdirektør i Oslo-firmaet MCOM AS.

Han tror ikke VisorPhone vil erstatte vanlige mobiltelefoner, men mener den er bedre egnet hvis man vil sende meldinger og bruke Internett mens man er på farten.

VisorPhone plugges inn på toppen av Handspring Visor, og integreres automatisk med lomme-PC-en uten kompliserte installasjonsrutiner. Den kan umiddelbart nyttiggjøre seg telefonregisteret som er synkronisert med adresseboken i Microsoft Outlook og mobiltelefonens register, forteller selskapet i en pressmelding.

Nettsurfingen foregår med nettleseren AvantGo, eller nye Blazer som håndterer både WAP, i-mode og HTML. Blazer fungerer som en vanlig nettleser, men tilpasser nettsidene til skjermen.

Med "tvilling-abonnement" (to SIM-kort fra Telenor Mobil eller NetCom), kan en mobiltelefon og GSM-modulen brukes om hverandre. VisorPhone er en såkalt WorldPhone (både 900 og 1900 MHz) som også fungerer i USA og Asia.

Tale formidles av en innebygd høyttaler i VisorPhone og en mikrofon i lomme-PC-en. Ved lanseringen 1. juni, får VisorPhone en listepris på rundt 4000 kroner (eksklusive moms).

Handspring kan utbygges med en rekke Springboard-moduler for MP3, diktafon, spill, back up, kamera, GPS og projektor-tilkobling. Et sammenleggbart minitastatur fra Targus er også i handelen.

MCOM AS distribuerer både VisorPhone og Handspring Visor lomme-PC-er. 1. juni kommer VisorPhone i salg i Norge.

Til toppen