PROGRAMVAREFEIL

Har rettet skriverproblemet i Windows 10

Du må installere oppdateringen manuelt.

En feil i de siste Windows 10-oppdateringene har ført til at USB-tilkoblede skrivere har blitt utilgjengelige i operativsystemet. Nå har Microsoft kommet med en feilfiks.
En feil i de siste Windows 10-oppdateringene har ført til at USB-tilkoblede skrivere har blitt utilgjengelige i operativsystemet. Nå har Microsoft kommet med en feilfiks. Foto: HP Development Company,
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
17. juni 2020 - 09:35

Microsoft skal ha funnet årsaken til problemet kan føre til at tilgangen til USB-tilkoblede skrivere forsvinner i Windows 10, etter at operativsystemet har blitt oppdatert med oppdateringer som ble utgitt den 9. juni. 

Digi.no omtalte problemet for en knapp uke siden.

I alle fall i første omgang er brukere som er berørt av dette problemet nødt til å laste ned og installere en feilfiks manuelt. Microsoft har så kommet med fire ulike oppdateringsfiler, avhengig av hvilken versjon av Windows 10 som er installert. Foreløpig er det versjonene 1803, 1809, 1903 og 1909 som støttes. Det loves oppdateringer til flere versjoner i løpet av noen dager.

Brukere som ikke opplever problemet eller som ikke har noen USB-tilkoblet skriver, kan nok med fordel la være å installere oppdateringen. 

Den amerikanske kongressen er den seneste, viktige institusjonen som begrenser bruken av Copilot på jobb.
Les også

Kongressen: Forbyr ansatte å bruke Copilot på jobb

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.