He, he - og du trodde 60GB-disken din var stor...

Hvor mye lagringsplass trenger du egentlig? Tja, i hvert fall et par hundre gigabytes, så da får du det, skal vi tro Western Digital.

Så du trodde en gang i tiden at du kunne klare deg med 20 MB harddisk, du tenkte du var litt sjef den dagen du fikk 1 GB på maskinen, og gråt gledestårer den dagen 10 GB-disken kom i hus? Kanskje du har investert i - åhei - 60 GB eller noe sånt i det siste?

Da er det slutt på å være fornøyd med det en har, for nå kommer Western Digital snart med en 200 GB harddisk i Caviar-serien sin, og dermed er det bare å rydde plass i kabinettet.

Disken kommer til å koste rundt 3000 kroner i USA, men det er ikke sagt noe om når den skal være i butikkene.

Ifølge pressemeldingen dreier det seg om en Ultra ATA/100 disk med rundetid på 7200 RPM og ellers samme spesifikasjoner som de andre Caviar-diskene, og de nevner diskrét at det er verdens største disk av denne typen.

Sammen med harddisken får du et kontrollkort fra Promise Technology, for "de fleste datasystemer er ikke designet for å akseptere harddisker på mer enn 137 GB som Western Digital kokett nevner i pressemeldingen.

Om cirka ett år, når de nye 500 GB-harddiskene kommer på markedet, kommer vi selvfølgelig til å klippe og lime fra denne artikkelen, og gjøre narr av dem som kjøpte 100 GB-disker i år.

Slik er det bare.

Til toppen