FORBRUKERTEKNOLOGI

Heldigital taxiløsning skal få deg trygt hjem fra Oslo lufthavn

Oslo lufthavn har opprettet en heldigital taxiløsning som ifølge flyplassen både gir kundene valgfrihet og mer trygghet.

For mange er taxituren siste etappe på en lang reise hjem. Nå har Oslo lufthavn lansert en heldigital taxiløsning som skal gi kundene mer oversikt, trygghet og valgfrihet.
For mange er taxituren siste etappe på en lang reise hjem. Nå har Oslo lufthavn lansert en heldigital taxiløsning som skal gi kundene mer oversikt, trygghet og valgfrihet. Foto: Colourbox
25. apr. 2022 - 14:34

For mange er taxituren siste etappe på en lang reise hjem. Den heldigitale løsningen skal gi de reisende full oversikt over hva turen vil koste, biltype og hvem som kjører.

– Dette har vi gledet oss til. Selv om de aller, aller fleste har hyggelige opplevelser med taxisjåførene hos oss, har vi sett enkeltepisoder der reisende melder at de nærmest føler seg lurt og har hatt dårlige opplevelser, sier lufthavndirektør Stine Ramstad Westby.

De nye digitale taxiautomatene på Oslo lufthavn, der reisende kan bestille en taxi som så kommer og plukker dem opp til avtalt pris. <i>Foto:  Rubynor Flytaxien</i>
De nye digitale taxiautomatene på Oslo lufthavn, der reisende kan bestille en taxi som så kommer og plukker dem opp til avtalt pris. Foto:  Rubynor Flytaxien

Løsningen er utarbeidet sammen med Rubynor Flytaxien, som etter en anbudsrunde er ny operatør på flyplassen.

– Det vil være prisvariasjoner, og selskapene avgjør selv hvilke priser de tar, forteller Trym Ulstein, direktør i Rubynor Flytaxien.

Ifølge ham ser man allerede nå at prisforskjellene er lavere enn før.

Hvilke nødladere får du egentlig med deg på fly?
Les også

Hvor stor nødlader får du egentlig med deg på flyet?

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.