Her er den nye iMac-en!

Time Magazine har sluppet bilder som viser den nye iMac-en fra Apple. Den ser ut som et romvesen, men skal inneholde G4-prosessor og DVD-brenner.

Apple har vært mer enn sedvanlig PR-sugne foran dagens Macworld-åpning. Det snakkes om søvnløse netter og revolusjon. Vanligvis florerer ryktene i forkant av Macworld, noe de også har gjort nå, men én kilde har i alle fall sluppet ekte, pålitelige bilder av et Mac-produkt som skal lanseres i dag: den nye iMac-maskinen.
Maskinen skal visstnok ha DVD-brenner, DVD-programvaren iDVD, et nytt program som heter iPhoto for bildemanipulasjon og administrasjon. iPhoto er bundet opp mot en tjeneste for kopiering eller trykk av digitale bilder i album.

Maskinen vil koste fra 11.500 kroner og oppover i USA, og skal visstnok også ha den superraske G4-prosessoren i seg, noe som gjør det mer enn håndterlig til å redigere film og brenne DVD-plater med det nye romvesenet fra Steve Jobs & co.

TimeCanada, som la ut materialet, har negynt å sende alle surfere til Time.coms hovedside, men det er fortsatt mulig å se bilder andre steder på nettet. Trykk her for et bilde av maskinen i bruk.

Til toppen