Herregud - det er det verste jeg har sett!

Therese maser som vanlig, og Per Christian klør seg i hodet, pakker innpå globoid og fikler med teknologi.


Therese: Herregud'a. Har'u sett?

Per Christian: Hva da? (sukk)

T: Denne nettsiden, vel. Det er helt sinnssykt. Når muslimer kan få tre års fengsel for å si noe stygt om Mohammed eller Koranen på Internett, da burde de som står bak denne siden passe seg.
PC: Du kan så si... (tankeboble: Hva er det nå'a?)
T: Jamenjamenjamen se da! Du sitter jo bare og fikler med mobiltelefonen!
PC: Jada. Hva? Å dem derre Herregud-folka, ja. De sitter på trikken hver dag og maser. Holder til oppe ved SAS-hotellet tror jeg. (Fikler med ny mobiltelefon)
T: Tenk at Monty-Python-filmen, den om Brian.., Life of Brian heter den, tenk at den ble forbudt i Norge på søttitallet. Rart myndighetene ikke har tatt affære når det gjelder denne siden.

PC: Du kan så si...
T: Følg med da! Har du sett, eller? Har du sett nettsiden, eller har du bare sett herregud-folka på trikken? Hvordan vet du at det er de du ser på trikken, forresten?
PC: Æææsj, jeg bare får ikke til Snake. Dritvanskelig. Hæ?
T: På "Tempelplassen Fundamentalist-shop" har de faktisk en del gode tilbud. Bare hør på dette: Fornuft-O-Filter til 199 kroner. Meget hendige elektroniske øreplugger som ved hjelp av det siste innen EDB-teknologi, detekterer og stopper alle uønskede utsagn.
Når pluggene oppdager "sunn fornuft", stenges dette ute. og Fornuft-O-Filteret begynner å avspille salmer eller sitater fra Bibelen. Tilbehør: Programmerbar dekoderboks (trådløs), to øreplugger, salme- og bibelversmeny og 42 siders bruksanvisning....
PC: Ja... Hæ? Åja, det høres akkurat ut som de folka ved SAS-hotellet. De bruker Fornuft-O-Filter, det er jeg sikker på.
T: Sjekk'a Pekka! De har "Online Forgiver" også. Hvis du har syndet kan du bare klikke på en hyperlink og bli tilgitt på rappen... Smart?

PC: Hva er det du prøver å si? Kan du ikke se jeg er opptatt med viktige ting som GPRS, HSCSD og WML her'a, woman?
T: Tsss. Dølling. Jeg synes bare at Herregud.com er en veldig morsom side, jeg.
PC: Mmm (fikle).

Les mer om: