Hør Trist som faen fra Oslo til Hønefoss

De norske bokklubbenes nettbokhandel, mao.no, er glade for å kunne lansere sommerens satsing: lydbøker for 931 reiseruter. Men koding er ikke alltid like enkelt...

"Skal du ut og reise med bil, tog eller buss i sommer? Ta med en lydbok på turen", oppfordrer nettbokhandelen mao.no, som hevder å ha funnet fram til hvilke lydbøker som passer perfekt for 931 forskjellige reiseruter.

Man kan taste inn hvilket sted man reiser fra, og hvilket sted man reiser til, og få opp en liste over alle lydbøkene som har like lang spilletid som reisetiden mellom stedene.

Da digitoday.no tastet inn Oslo - Drammen kom det en rekke forslag til lydbøker som kunne høres på veien. Blant annet Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset og Sofies verden av Jostein Gaarder. Begge kan klassifiseres som "mursteiner" det tar lang tid å komme gjennom - selv om man hører den på kassett eller CD.


- Ops! Det har visst sneket seg inn en liten kodefeil. Drammen ble forvekslet med Bodø, opplyser redaktør for lydbøker,Håkon Havik.

Han har rettet kodefeilen, og lover at alt nå skal være i orden.

Havik innrømmer at løsningen med å kjøpe disse lydbøkene over nettet kan vært litt upraktisk dersom man skal reise om en dag eller to. Leveringstiden er vanligvis på mellom to og syv dager. - Men som en påminnelse om at lydbøker egner seg utmerket som reiseunderholdning, er det en fin sommersatsing, sier han.

Til toppen