HP garanterer oppetid på NT-server

Hewlett-Packard annonserte denne uken et sett med program- og maskinvare som skal være svært driftssikre, spesielt til Windows NT-servere å være. Settet kalles Mission Critical Server Suite for Windows NT.

- Dette settet tilsvarer det vi har gjort i Unix-området, nemlig å trekke sammen maskinvare og programvare for å garantere oppetiden, sier Maria Cannon, daglig leder i HPs Enterprise Netserver-divisjon, til InfoWorld Electric.

Settet er satt sammen av to nye, rack-monterte servere kombinert med Windows NT, Microsoft Cluster Server, HPs TopTools og OpenView med HPs administrasjonsverktøy for klynger. HP utvikler nå et verktøy for måling av oppetid for å overvåke servere. Dette vil brukes til å avgjøre nøyaktigheten i HPs påstand.

Kundene vil garanteres 99,9 prosent tilgjengelighet og vil motta avtaler om gratis support hvis det oppstår feil i serverne.

Maskinvaren er enten HPs LXr 8000 server med mellom én og fire Xeon-prosessorer som kommer i oktober, eller en NetServer LPr som har én eller to Pentium II prosessorer. Denne ventes å komme i november.

Til toppen