– HTC også med smartklokke

Eller vil de utfordre GoPro-kameraet?

– HTC også med smartklokke
HTC har visstnok ikke gitt opp smartklokke-drømmen. Bildet viser en smartklokke fra LG. Bilde: LG

Ifølge kildene til nettstedet Cnet vil også mobilprodusenten HTC lansere en smartklokke, og dermed følge i fotsporene til selskap som Apple, Samsung eller LG.

Det er ikke første gang man hører om et slik prosjekt fra selskapet. Saken er at bare forrige uke ble det kjent at HTC ville droppe sine smartklokke-planer, da konkurransen begynte å bli formidabel.

Og siden den tid har også Apple vist frem sin Apple Watch, så konkurransebildet er ikke akkurat redusert.

Den ferske rapporten hevder likevel at HTC fortsatt ønsker å lansere en smartklokke, og planen er at den skal skille seg ut fra mengden via et unikt design og funksjonalitet som potensielle kjøpere vil ha sansen for. Den skal etter sigende slippes neste år.

HTC kan definitivt designe attraktive produkter, som deres One-smartmobiler beviser. Det blir interessant å se om deres sans for et godt utseende også vil videreføres til den eventuelle klokken.

Interessant nok snakkes det også om en annen, snarlig lansering fra HTC, nemlig en kameramodul som vil kobles til en smarttelefon via Bluetooth. Sony har fra før slike løsninger, nemlig QX-linsene som fungerer som en kompetent utvidelse av mobilkameraer. Kameraet til HTC skal imidlertid passe mer inn i GoPro-segmentet, med videoopptak og en utforming som tåler hektisk utendørsbruk.

HTC skal ha en lansering i oktober med navnet «Double Exposure», som kan tolkes som noe kamerarelatert.

    Les også: