Hvor mye Telenor er verdt får du vite i dag

Klokken 10:00 i dag får du vite prisen på Tormod Hermansen på digitoday.no.

Offentliggjøringen av prisintervallet, tilbudstruktur og rabattordninger i forbindelse med Telenor AS-noteringen mandag 4. desember vil finne sted klokken 10 i dag.

Verdien av hele Telenor blir, etter det NRK kjenner til, fastsatt til et sted mellom 60 og 90 milliarder kroner Flere andre aviser spekulerer også i prisleier i dag.

Offentliggjøringen av prisintervallet, tilbudstruktur og rabattordninger i forbindelse med Telenor-noteringen mandag 4. desember vil finne sted klokken 10 idag, opplyser selskapet i en pressemelding.

Mellom 60 og 90 milliarder kroner er bare snaut halvparten av det markedet mente Telenor var verdt bare for noen måneder siden. Regjeringen ønsker å unngå det som skjedde i Sverige hvor Telia AB falt med 40 prosent etter børsnotering.

Den endelige kursen på Telenor blir fastsatt i helgen mellom den 2. og 3. desember.

Det kan imidlertid hende at Telenors prising blir lavere enn meglerhusanslagene. Hvis verdsettelsen i forbindelse med emisjonen blir på samme nivå som anslagene ( 100-130 milliarder kroner), så vil det jo si at aksjen er fullpriset og dermed er det få incitement til å kjøpe folkeaksjen.

Til toppen