BEDRIFTSTEKNOLOGI

Icesoft finpusser og venter på partnere

Icesoft er ferdig med sin Java-baserte Internett-klient. Og mens selskapet venter på partnere skal de ansatte sjef og selgere.

22. mai 2000 - 10:21
Icesoft
Les om Icesoft:
Ukjent norsk nettleser erobrer verden


- Vi er kommet et stykke, men det aller viktigste i teknologibransjen er å holde oppe tempoet., mener Stig M. Herbern, tidligere Telenor Mobil-sjef og nyansatt styreformann. Han innrømmer at Icesoft har flere konkurrenter som jobber hardt.

- Så langt har Icesoft vært et rent teknologiselskap som med stort hell har spredd sitt produkt ved hjelp av fagpersoner. Men dette er ikke nok, alt for mange norske selskaper feiler selv om de har gode produkter. Vi holder derfor på å ansette ny ledelse og markedsfolk for å markedsrette selskapet, forteller Herbern.

At Herbern ble ny styreformann var første trinn i denne prosessen. Med seg i styret har han fått Jon Erik Bjørstad, tidligere administrerende direktør i Tandberg Data. En av stillingene som skal besettes er administrerende direktør. I tillegg markedssjef og selgere.

Blant annet arbeider Netscapes frivillige utviklergruppe Mozilla med en Java-versjon kalt Jazilla, men ut fra prosjektets nettsider (http://jazilla.sourceforge.net/) ser det ut som prosjektgruppen sliter.

Herbern og Bjørstad har fått kjøpe aksjer i Icesoft, men hva emisjonen priser selskapet til vil ikke Herbern ut med.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.