BEDRIFTSTEKNOLOGI

iMac får 56K-modem

I henhold til nettstedet macnn.com er det klart at iMac kommer med 56K-modem. "Beviset" ligger i en iMac-fil som leveres med Mac OS 8.5

Jens Kanden
30. juni 1998 - 15:27

En leser som har henvendt seg til Macintosh News Network ( macnn.com) har gått i gjennom system-CD-en til siste utviklerutgave av Mac OS 8.5 og funnet "beviset" blant installasjonsfilene - de såkalte "Tomes." Dette er "råvare"-komponenter som ligger på CD-en og brukes til å installere systemprogramvare på en Mac. Apple inkluderer en programsnutt som lar brukere og utviklere se på innholdet i en "Tome."

Alle Mac-modeller har individuelle filer i systemet som er modellspesifikke, så også iMac. Blant listen av filer finnes "iMac Internal Modem," "iMac Modem Extension" og plummen i egget "iMac Internal 56K." (se lenke i høyre marg til "beviset" - iMac 56K.gif)

I henhold til macnn.com er filen meget fersk - alpha 1 - og har ikke vært med i tidligere kopier (builds) av Mac OS 8.5, noe som tyder på at Apple har bestemt seg for å kjøre med modemhastighet 56K - ikke 33K.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.