IT-BRANSJEN

Interesse for snømåling ble starten for et IT-eventyr på vestlandet

Gründeren var lidenskapelig opptatt av snødybden på Vikafjellet. Diagrammene han la målingene inn i, ble starten på en IT-bedrift som i dag har både Facebook og Microsoft som kunder.

Pendler fra New York: Markedssjef Vidar Brekke var hjemme fra USA da digi.no var på besøk hos Highsoft. – Den amerikanske jobbkulturen er preget av knallhard konkurranse og at folk jobber for seg selv. Jeg liker mye bedre den norske kulturen der samarbeid er viktig, og føler meg privilegert som kan jobbe i Highsoft med base i USA, sier han. (Skjermbildene er fra diagramverktøyene Highsoft lager)
Pendler fra New York: Markedssjef Vidar Brekke var hjemme fra USA da digi.no var på besøk hos Highsoft. – Den amerikanske jobbkulturen er preget av knallhard konkurranse og at folk jobber for seg selv. Jeg liker mye bedre den norske kulturen der samarbeid er viktig, og føler meg privilegert som kan jobbe i Highsoft med base i USA, sier han. (Skjermbildene er fra diagramverktøyene Highsoft lager) Bilde: Jørn-Arne Tomasgard (montasje: digi.no)
Gi bort artikkelen
Kommenter
Jørn-Arne Tomasgard
19. okt. 2017 - 10:35
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.