RESULTATERFINANS

- Internett gir oppside for NetCom

- Internett passer glitrende sammen med mobiltelefoni, sier Terje Christoffersen til digi.no. NetComs nybakte toppsjef spår en formidabel utvikling av nye tjenester på dette området de nærmeste årene.

Jørgen Christiansen
30. mai 1998 - 18:41

Skal en tro Christoffersen vil det ikke vare lenge for det blir bra kvalitet også på surfing fra GSM-telefoner.

- Det tror jeg kommer til å gå så det griner bare i løpet av kort tid. De nærmeste 18 månedene kan vi se for oss en overføringshastighet på godt over ti ganger det vi opplever i dag.

- Du har jo allerede et eget nett hvor du kan sette opp en server for Internett-aksess, hva er det egentlig du venter på?

- Internett er en av flere ting som vi helt konkret jobber med i dag. Vi kan ikke sitte å se på det i 24 måneder, men jeg vil ikke i dag si noe om når vi bestemmer oss.

- Til en viss grad er du vel avhengig av at kundene gjør mer enn å bare prate?

- Ja, det fokuset vi i dag ser på ringeminutter og ringepriser vil være glemt om et par år. Jeg tror mobilkommunikasjon blir en integrert del av en hel rekke tjenester. Da blir stikkordet "air-time", og fokus vil ligge på de mobile tjenestene vi tilbyr våre kunder. Internett er nevnt som et eksempel. Billedtelefoner og varslingstjenester er andre eksempler. Det sentrale er at oppsiden bare i den kundemassen vi har i dag er betydelig, sier Christoffersen til digi.no.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.