SOMMERINTERVJUET

Dell-sjefen: – Mange engasjerer seg i den nye e-loven, dette engasjementet håper jeg også å se når det gjelder Facebook

Geir Rostadmo-Strømme, norgessjef i Dell Technologies, snakker om korona, utfordringer i IT-bransjen, politikk og morgenyoga i vårt sommerintervju. 

Geir Rostadmo-Strømme er norgessjef i Dell Technologies. Her fra hjemmekontoret, som også er rommet til sønnen August på 10 år. Geir forteller at det er en køyeseng i metall og mur i bakgrunnen når han er i videosamtaler, så flere har spurt om han sitter i fengsel.
Geir Rostadmo-Strømme er norgessjef i Dell Technologies. Her fra hjemmekontoret, som også er rommet til sønnen August på 10 år. Geir forteller at det er en køyeseng i metall og mur i bakgrunnen når han er i videosamtaler, så flere har spurt om han sitter i fengsel. Foto: Privat
12. aug. 2020 - 05:00

Gjennom sommeren stiller vi en rekke sentrale personer i IT-bransjen noen faste spørsmål om blant annet hverdagen etter korona, situasjonen i IT-sektoren, og dem selv.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.