IT-bedrift i Ålesund vokser kraftig på nye handlemønster

IT-bedriften Driw i Ålesund lager programvare til logistikkløsninger for handelsnæringen. E-handel er en av grunnene til at bedriften har ansatt 22 nye medarbeidere i år.

VISUALISERING: Når du kommer inn i lokalene til Driw, skjønner du at visualisering er viktig. Her henger modeller og kart godt synlig. Daglig leder Cathrin Ødegård viser her den visualiserte versjonen av Trace. Denne modellen forklarer hele systemet som er kjernen i bedriften.
VISUALISERING: Når du kommer inn i lokalene til Driw, skjønner du at visualisering er viktig. Her henger modeller og kart godt synlig. Daglig leder Cathrin Ødegård viser her den visualiserte versjonen av Trace. Denne modellen forklarer hele systemet som er kjernen i bedriften. (Jørn-Arne Tomasgaard, Digi.no)
EKSTRA

IT-bedriften Driw i Ålesund lager programvare til logistikkløsninger for handelsnæringen. E-handel er en av grunnene til at bedriften har ansatt 22 nye medarbeidere i år.

  • it-bransjen

ÅLESUND (digi.no): – Endringer i handlemønster krever en ny type logistikk. Den nye logistikken skal organisere netthandel, «showrooms», «pop up» og fysiske kjøpesentre. Alt flyter sammen. De nye handlemønstrene er mye mer uoversiktlige enn tidligere. Før kunne en butikk som baserte seg på lokal handel, vite ganske nøyaktig hvordan handelen utviklet seg. Nå går en forbruker inn på en nettbutikk og handler, og det er mye mer uforutsigbart for butikken hva som handles og hvor varen skal, sier daglig leder Cathrin Ødegård i Driw.

månedlig

Kr 235
Kr 59 per uke
Kjøp
Én måned gratis
Juletilbud: 700 kr i rabatt første år. Som Ekstra abonnent får du tilgang til 45 eksklusive saker hver uke.
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ubegrenset tilgang til tu.no og digi.no | Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag | Rabatt på konferanser
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@tu.no
Til toppen