VISUALISERING: Når du kommer inn i lokalene til Driw, skjønner du at visualisering er viktig. Her henger modeller og kart godt synlig. Daglig leder Cathrin Ødegård viser her den visualiserte versjonen av Trace. Denne modellen forklarer hele systemet som er kjernen i bedriften.
VISUALISERING: Når du kommer inn i lokalene til Driw, skjønner du at visualisering er viktig. Her henger modeller og kart godt synlig. Daglig leder Cathrin Ødegård viser her den visualiserte versjonen av Trace. Denne modellen forklarer hele systemet som er kjernen i bedriften. (Jørn-Arne Tomasgaard, Digi.no)
EKSTRA

IT-bedrift i Ålesund vokser kraftig på nye handlemønster

IT-bedriften Driw i Ålesund lager programvare til logistikkløsninger for handelsnæringen. E-handel er en av grunnene til at bedriften har ansatt 22 nye medarbeidere i år.

  • it-bransjen

ÅLESUND (digi.no): – Endringer i handlemønster krever en ny type logistikk. Den nye logistikken skal organisere netthandel, «showrooms», «pop up» og fysiske kjøpesentre. Alt flyter sammen. De nye handlemønstrene er mye mer uoversiktlige enn tidligere. Før kunne en butikk som baserte seg på lokal handel, vite ganske nøyaktig hvordan handelen utviklet seg. Nå går en forbruker inn på en nettbutikk og handler, og det er mye mer uforutsigbart for butikken hva som handles og hvor varen skal, sier daglig leder Cathrin Ødegård i Driw.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

Én måned gratis

Månedsmedlemskap

Kr 199
Kr 50 per uke
Prøv gratis
Første måned gratis
Som Ekstra-medlem får du lese unike artikler på Tu.no og Digi.no hver uke.

Eksklusive artikler | Fordypning og innsikt | Rabatt på konferanser
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@digi.no

Allerede abonnent?

Til toppen