IT-BRANSJEN

IT-bedrift i Ålesund vokser kraftig på nye handlemønster

IT-bedriften Driw i Ålesund lager programvare til logistikkløsninger for handelsnæringen. E-handel er en av grunnene til at bedriften har ansatt 22 nye medarbeidere i år.

VISUALISERING: Når du kommer inn i lokalene til Driw, skjønner du at visualisering er viktig. Her henger modeller og kart godt synlig. Daglig leder Cathrin Ødegård viser her den visualiserte versjonen av Trace. Denne modellen forklarer hele systemet som er kjernen i bedriften.
VISUALISERING: Når du kommer inn i lokalene til Driw, skjønner du at visualisering er viktig. Her henger modeller og kart godt synlig. Daglig leder Cathrin Ødegård viser her den visualiserte versjonen av Trace. Denne modellen forklarer hele systemet som er kjernen i bedriften. Jørn-Arne Tomasgaard, Digi.no

ÅLESUND (digi.no): – Endringer i handlemønster krever en ny type logistikk. Den nye logistikken skal organisere netthandel, «showrooms», «pop up» og fysiske kjøpesentre. Alt flyter sammen. De nye handlemønstrene er mye mer uoversiktlige enn tidligere. Før kunne en butikk som baserte seg på lokal handel, vite ganske nøyaktig hvordan handelen utviklet seg. Nå går en forbruker inn på en nettbutikk og handler, og det er mye mer uforutsigbart for butikken hva som handles og hvor varen skal, sier daglig leder Cathrin Ødegård i Driw.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.