IT Factory: Fortsatt uproblematisk forhold til Lotus

Brudd i forhandlinger om felles utviklingsplattform og Jeff Papows som rådgiver har næret rykter om knuter på tråden mellom IT Factory og Lotus.

De siste årene har den raskt voksende og opprinnelig danske IT Factory vært en av de største stjernene på Lotus-himmelen. Selskapet har hovedkontor i USA og sysselsetter flere folk der enn i Europa. På Lotusphere i Orlando i januar profilerte IT Factory seg svært energisk, og var en av arrangementets hovedsponsorer. I Berlin er innsatsen langt mer beskjeden.

Så overlot Jeff Papows Lotus-roret til Al Zollar, forhandlinger i Europa mellom Lotus og IT Factory om en felles utviklingsplattform falt i fisk, Jeff Papows dukket opp som ledende rådgiver for IT Factory, og det ble påstått at Lotus var i ferd med å utvikle en direkte konkurrent til IT Factorys utviklingsarkitektur til Notes/Domino-plattformen.

- Jeg skjønner at man kan bli mistenksom, og ryktene har jo florert, sier Europa-sjef David Brown i IT Factory. - Det stemmer at forhandlingene i Europa måtte avsluttes uten resultat. Ansvaret for dem er overført til USA. Vi fortsetter som nøkkelpartnere for Lotus både sentralt og lokalt, og har ikke mottatt signaler om at de akter å stille med en konkurrerende utviklingsmodell. Al Zollar er innforstått med hvorfor vi ville ha Jeff Papows på laget vårt når han ikke lenger var hos Lotus.

Også fra Lotus-hold stiller man seg uforstående til at alt ikke er som det skulle være mellom de to selskapene.

Så da så.

Til toppen