BEDRIFTSTEKNOLOGI

Julehilsen kan gi iMac

Apple Norge har startet en kampanje der Mac-interesserte kan sende elektroniske iMac-julekort og bli med i trekningen av en iMac.

Jens Kanden
18. des. 1998 - 10:12

Nettstedet til Apple Norge - som har fått en lenge etterlengtet ansiktsløftning - er nå åstedet for en ny kampanje. Frem til 15. januar (!) kan brukere sende elektroniske julekort der de simpelthen ber om å få en iMac til jul. Blant alle som deltar i konkurransen, vil det bli trukket ut en heldig vinner som får en iMac.

- Vi gjør dette som en litt morsom variant av en julehilsen, forteller markedssjef hos Apple Norge, Arne Odden, til digi.no/mac. - Som du ser har vi blant annet kledd julenissen i iMac-grønt...

Odden blir ikke svar skyldig selv om Apple kjører sin julehilsenkampanje lenge etter julaften.

- Etter jul vil vi endre budskapene på de elektronisk kortene slik at folk kan purre på venner og kjente og minne dem på at de ennå ikke har fått iMac i gave.

PR-kampanjen for iMac kjøres igang parallelt med at iMac er blitt tilgjengelig på nye utsalgssteder som Spaceland og Spaceworld, som digi.no/mac kunne fortelle om forrige uke (se peker til artikkel i margen til høyre).

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.