Kan fortsatt ende opp med å si opp skandalekontrakten. Nå utbetaler Sykehuspartner 280 millioner kroner til leverandøren

Dette har pengene blitt brukt på.

Tjenesteutsettingen i Sykehuspartner skulle egentlig finne sted 1. mai 2017, men planene er satt på vent etter at det ble avdekket at utenlandske IT-arbeidere hadde tilgang til 2,8 millioner pasienters sensitive helsedata. Bildet er fra kvinne- og barnklinikken på Ullevål sykehus.
Tjenesteutsettingen i Sykehuspartner skulle egentlig finne sted 1. mai 2017, men planene er satt på vent etter at det ble avdekket at utenlandske IT-arbeidere hadde tilgang til 2,8 millioner pasienters sensitive helsedata. Bildet er fra kvinne- og barnklinikken på Ullevål sykehus. (Pedersen, Terje)

Dette har pengene blitt brukt på.

I mai ble det kjent at tjenesteutsettingen i Helse Sør-Øst ble satt på vent etter at utenlandske IT-arbeidere hadde tilgang til millioner av nordmenns helseinformasjon. Nå har regningen for gildet kommet. Fasit: 280 millioner kroner. Samtidig er det enda ikke klart om skandalekontrakten med DXC skal sies opp. 

Til toppen