FORBRUKERTEKNOLOGI

Klovnefisk-bakgrunnen er tilbake på Iphone-skjermen etter 15 år

Apple har tatt fram igjen bakgrunnen fra den første Iphonen, som revolusjonerte mobilindustrien da Steve Jobs lanserte den i 2007.

Bakgrunnen ble brukt da Steve Jobs lanserte Iphone i San Francisco i 2007.
Bakgrunnen ble brukt da Steve Jobs lanserte Iphone i San Francisco i 2007. Foto: Paul Sakuma
10. juli 2022 - 14:00

Bakgrunnsbildet som var på den originale Iphonen da den ble lansert på scenen av Steve Jobs i 2007, er nå tilgjengelig som bakgrunnsbilde i den nyeste betaversjonen av iOS 16, skriver The Verge.

Klovnefisken har aldri vært et offisielt bakgrunnsmotiv på Iphoner i vanlig salg. Bakgrunnen ble kun brukt på pressebilder i forbindelse med lanseringen av den aller første Iphonen og på pressekonferansen Steve Jobs holdt under selve lanseringen i januar 2007. Klovnefisk-bakgrunnen ble brukt i breddeformat på Mac i 2009.

Men nå har altså en utvikler med tilgang på iOS 16 Beta 3 twitret at bakgrunnen er tilgjengelig i betatesten.

 

Om bakgrunnen blir tilgjengelig når iOS 16 slippes, er fortsatt uvisst, det kan hende Apple bare har lagt bakgrunnen der som et påskeegg for utviklere.

Klovnefiskbildet ble brukt i promotering av telefonen etter lanseringen i januar 2007. <i>Skjermbilde:  Apple.com via WayBackMachine</i>
Klovnefiskbildet ble brukt i promotering av telefonen etter lanseringen i januar 2007. Skjermbilde:  Apple.com via WayBackMachine

 

Les også

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.