FORBRUKERTEKNOLOGI

Klovnefisk-bakgrunnen er tilbake på Iphone-skjermen etter 15 år

Apple har tatt fram igjen bakgrunnen fra den første Iphonen, som revolusjonerte mobilindustrien da Steve Jobs lanserte den i 2007.

Bakgrunnen ble brukt da Steve Jobs lanserte Iphone i San Francisco i 2007.
Bakgrunnen ble brukt da Steve Jobs lanserte Iphone i San Francisco i 2007. Foto: Paul Sakuma
10. juli 2022 - 14:00

Bakgrunnsbildet som var på den originale Iphonen da den ble lansert på scenen av Steve Jobs i 2007, er nå tilgjengelig som bakgrunnsbilde i den nyeste betaversjonen av iOS 16, skriver The Verge.

Klovnefisken har aldri vært et offisielt bakgrunnsmotiv på Iphoner i vanlig salg. Bakgrunnen ble kun brukt på pressebilder i forbindelse med lanseringen av den aller første Iphonen og på pressekonferansen Steve Jobs holdt under selve lanseringen i januar 2007. Klovnefisk-bakgrunnen ble brukt i breddeformat på Mac i 2009.

Men nå har altså en utvikler med tilgang på iOS 16 Beta 3 twitret at bakgrunnen er tilgjengelig i betatesten.

 

Om bakgrunnen blir tilgjengelig når iOS 16 slippes, er fortsatt uvisst, det kan hende Apple bare har lagt bakgrunnen der som et påskeegg for utviklere.

Skjermbilde av nettsiden til Apple fra 2007. En iPhone er sentrert med bakgrunnsbilde av to klovnefisk. Under telefonen står teksten Introducing iPhone. Apple reinvents the phone.
Klovnefiskbildet ble brukt i promotering av telefonen etter lanseringen i januar 2007. Skjermbilde: Apple.com via WayBackMachine

 

Les også

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.