IT-BRANSJEN

Hvem har byttet jobb, begynt eller sluttet? 

Nå lanserer vi «Nytt om navn» – en tjeneste som skal gjøre det enklere å følge med på hvem som bytter jobb i IT-bransjen.

Nå lanserer vi tjenesten «Folk» – hvor du kan lese om folk i IT-bransjen som bytter jobb.
Nå lanserer vi tjenesten «Folk» – hvor du kan lese om folk i IT-bransjen som bytter jobb.
9. apr. 2019 - 14:00

Digi.no har som mål å være det foretrukne nettstedet for alle som jobber i IT-bransjen. Vi skal skrive om teknologi med fokus på hva den betyr for norske bedrifter – og vi skal fortelle om alle de spennende IT-prosjektene som foregår rundt omkring i Norge.

Det er imidlertid ett område vi har vært for dårlige på, og som vi nå gjør noe med: Hver eneste uke mottar vi et stort antall pressemeldinger og henvendelser på epost og telefon om nyansettelser eller om folk som bytter jobb i IT-bransjen. Noe av dette skriver vi om, for eksempel hvis ett av Norges største IT-selskaper får ny toppsjef. Mange er imidlertid interessert i å lese også om andre som skifter beite i IT-bransjen, men inntil nå har vi ikke hatt en egnet plattform å publisere dette på her på digi.no. 

Du finner Nytt om navn-karusellen et lite stykke ned på forsiden av digi.no.
Du finner Nytt om navn-karusellen et lite stykke ned på forsiden av digi.no.

Nå lanserer vi «Nytt om navn» – et område på digi.no hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb. Her vil du finne både større intervjuer med folk i bransjen som bytter jobb, men også kortere oppdateringer. 

Du finner Nytt om navn som en oversikt litt ned på forsiden av digi.no. Du kan også lese alle Nytt om navn-sakene vi har publisert på denne siden.

Har ditt selskap ansatt noen, har noen blitt forfremmet eller byttet jobb, eller er det noen som slutter for å finne nye utfordringer? Send noen linjer (eventuelt en pressemelding) til tips@digi.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.