Kontorstøtteapplikasjoner for Linux forsinket

Linux Office Suite 99 fra S.u.S.E., som skulle vært lansert mandag, blir flere uker forsinket. Suiten er en samling kontorstøtteapplikasjoner med blant annet støtte for dokumenter fra Microsoft Office 97.

President for S.u.S.E. North America, Scott McNeil, sier til Computer Reseller News at Linux Office Suite 99 fortsatt skal leveres i dette kvartalet, men at pakken er blitt noen uker forsinket på grunn av produksjonsproblemer.

Applikasjonspakken inneholder regneark, tekstbehandlingsprogram, presentasjonsprogram, database- og faksprogram. Applikasjonene er designet for å kunne utveksle dokumenter med Microsoft Office 97. Inkludert er også den nyeste utgaven av en annen applikasjonssuite, Applixware 4.4.1, som blant annet inneholder et grafikkprogram, en HTML-editor, et e-postprogram og et RAD-basert (Rapid Application Development) applikasjonsutviklingsmiljø.

For brukere som ikke har Linux fra før, følger det også med en grunnleggende installasjon av S.u.S.E. Linux 5.3

Suiten vil være kompatibel med alle de vanlige distribusjonene av Linux.

Prisen for hele suiten vil bli omtrent 80 dollar. Microsoft Office 97 Professional, som inneholder databasen Access, har en veiledende pris på 349 dollar.

Til toppen