SPILL

Kronprinsfamilien feirer jul på Minecraft

Kronprins Haakons avatar skal holde tale.

Kronprinsfamilien skal delta på en julefeiring i dataspillet Minecraft. Klokka 10 skal blant annet Kronprinsen holde tale. Her avbildet i dataspillet i anledning 17. mai i år.
Kronprinsfamilien skal delta på en julefeiring i dataspillet Minecraft. Klokka 10 skal blant annet Kronprinsen holde tale. Her avbildet i dataspillet i anledning 17. mai i år. Skjermbilde: Skogliv/NTB
22. des. 2021 - 15:45

Kronprinsfamilien har takket ja til å delta på en julefeiring i dataspillet Minecraft. løpet av dagen skal de holde en tale og ønske alle deltakerne god jul.

Kronprins Haakons avatar skal holde en tale klokka 10 på julaften gjennom chatten i Minecraft, skriver VG.

– Vi synes det er veldig hyggelig og gøy at kronprinsfamilien ønsker å delta. De virket fornøyde etter å ha vært med på 17. mai-toget vårt i Minecraft tidligere i år og var positive til å være med nå også. De ser verdien i et digitalt arrangement nå når enda en høytid står for døra med høye smittetall, sier en av arrangørene, Tarjei Mo Batalden.

Arrangørene er tre menn i 20-årene som kaller seg for «Skogliv». Facebook-arrangementet deres har foreløpig nådd ut til over 200.000 personer. 1400 personer har sagt at de er interessert i arrangementet.

Les også

Slik brukte Hobbit-regissøren maskinlæring for å omskrive Beatles-historien

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.