FORBRUKERTEKNOLOGI

Kundestrøm til Spotify

Skal ha rundet viktig milepæl i antall betalende kunder.

Spotify lanserte i fjor høst sin egen applikasjonsplattform. Nå melder selskapet at de har rundtet 3 millioner betalende brukere.
Spotify lanserte i fjor høst sin egen applikasjonsplattform. Nå melder selskapet at de har rundtet 3 millioner betalende brukere.
31. jan. 2012 - 11:28

Musikk-strømmingstjenesten Spotify, som har røtter i Sverige, skal ha nådd tre millioner betalende kunder. Dermed betaler mer enn en av fem av selskapets brukere for tjenesten. Dette opplyser Ken Parks, innholdsdirektør i selskapet, til den britiske avisen The Telegraph.

I november i fjor oppga selskapet at de hadde 2,5 millioner betalende brukere på sine tjenester. Dermed har selskapet tjent godt på sitt partnerskap med Facebook samt lanseringen i det amerikanske markedet. Spotify inntok USA i fjor sommer.

I mars 2010 kunne digi.no melde at selskapet rundet 1 millioner betalende kunder.

Spotify var tidlig ute med å tilby strømming av musikk, enten gratis med reklame eller mot betaling uten reklame. Det har imidlertid kommet en rekke konkurrenter. I Norge og Sverige har Wimp, eid av Aspiro som har Schibsted som en dominerende eier, fått en betydelig posisjon. Det er ikke kjent hvor mange betalende kunder Wimp har i det nordiske markedet.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.