Lara Croft får "bedre definerte" bryster

Spilldesignerne bak Tomb Raider-heltinne Lara Croft bekrefter at de skal gjøre ting med brystene hennes til neste versjon.

Det er nyhetstjenesten The Register som viderebringer den, i geek-universet, store nyhet at heltinnen fra spillet Tomb Raider, Lara Croft, skal få "bedre definerte" bryster. De skal visstnok ikke bli noe større, noe som er gode nyheter for heltinnens allerede absurd overbelastede rygg.

En av Registers redaksjonsstab påpeker at designendringen muligens er meningsløs uansett, selv fra et bryst-fiksert geek-standpunkt, siden man i spillet stort sett ser heltinnen bakfra. Og utviklerne i Core Design kan ikke klargjøre hvorvidt de vil legge til en ny 'se-Lara-forfra'-synsvinkel i spillet.

Men lesere som bekymrer seg om disse tingene, bes ta det med ro. Core Design Ltd skal også gi Lara litt mer fyldig bakdel.

De sier de skal gi brystene hennes mange flere detaljer, men kan ikke bekrefte overfor Register om dette også kan innebære noe som mange ensomme spill-freaks kanskje har lengtet etter; - brystvorter.

Damens frontparti i de gamle utgavene av spillet utgjøres av 500 polygoner, men dette skal økes til mellom 4000 og 5000 polygoner, for å 'booste' tilsynelatende åpenbart viktige detaljer.

Neste versjon av spillet skal også gi Laras hender og ansikt flere detaljer (gjesp). I tillegg skal hun få interagere med andre menneskefigurer, både menn og kvinner, kanskje de også med mere detaljerte og bedre defnerte kroppsdeler.

Til toppen