Last ned enklere norsk nettagent

Cyberwatcher har lansert en ny, enklere versjon av sin nettagent. Gratisprogrammet overvåker nettet og varsler deg om alle type endringer.

Cyberwatcher er et av de få norske IT-selskapene som lager programvare for sluttbrukere. Selskapet lanserte i fjor nettagenten med samme navn som selskapet. Agenten kan overvåke alle typer endringer på nettsider du angir, og vil deretter varsle deg. Nå har selskapet signert sin hittil største avtale med Spray Network AB. Spray har 6,5 millioner brukere i måneden og er dermed en av de største nettselskapene i Europa. Selskapet skal la alle sine besøkende bruke Cyberwatcher gjennom ferdige menyer med nettsider de kan overvåke.

- Brukere på Spray kan velge å overvåke en mengde ferdige innlagte Internett-sider og nyhetstjenester, forteller Cyberwatcher-sjef og medgründer Morten Rynning til digitoday.no.

Avtalen med Spray har dessuten en stor oppside - selskapet har signert fusjonsavtale med Lycos, noe som kan virkelig skape fart for Cyberwatcher. Men Spray har problemer med å gjøre opp for seg, og det er mulig fusjonsplanene ryker. Les mer her: Tiden renner ut for Spray Ventures

Men du må ikke å gå til Spray for å tak i Cyberwatcher. På selskapets hjemmesider kan du nå laste ned en test-versjon av Cyberwatcher 2.0 som lar deg sette opp overvåkning av dine egne utvalge Internett-sider. Programmet er bare et 90 Kbit stort tillegg til Microsofts Internet Explorer-nettleser.

Versjon 2.0 viser en brukervennlig meny på venstre side i nettlesere for å legge inn sider du vil holde øye med. Du kan også justere hvilken del av en Internett-side du overvåke med en grønn ramme.

Endringer på sidene kan du sjekke ved å trykke på MyPortal, din egen varslingsside eller be om å få varslingene på SMS eller epost.