BEDRIFTSTEKNOLOGI

Last ned enklere norsk nettagent

Cyberwatcher har lansert en ny, enklere versjon av sin nettagent. Gratisprogrammet overvåker nettet og varsler deg om alle type endringer.

17. jan. 2001 - 10:27
CyberwatcherSpray Network AB

- Brukere på Spray kan velge å overvåke en mengde ferdige innlagte Internett-sider og nyhetstjenester, forteller Cyberwatcher-sjef og medgründer Morten Rynning til digitoday.no.

Avtalen med Spray har dessuten en stor oppside - selskapet har signert fusjonsavtale med Lycos, noe som kan virkelig skape fart for Cyberwatcher. Men Spray har problemer med å gjøre opp for seg, og det er mulig fusjonsplanene ryker. Les mer her: Tiden renner ut for Spray Ventures

Men du må ikke å gå til Spray for å tak i Cyberwatcher. På selskapets hjemmesider kan du nå laste ned en test-versjon av Cyberwatcher 2.0 som lar deg sette opp overvåkning av dine egne utvalge Internett-sider. Programmet er bare et 90 Kbit stort tillegg til Microsofts Internet Explorer-nettleser.

Versjon 2.0 viser en brukervennlig meny på venstre side i nettlesere for å legge inn sider du vil holde øye med. Du kan også justere hvilken del av en Internett-side du overvåke med en grønn ramme.

Endringer på sidene kan du sjekke ved å trykke på MyPortal, din egen varslingsside eller be om å få varslingene på SMS eller epost.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra