JUSS OG SAMFUNN

Lervik er fjernet fra styrer

Fast-sjef John Lervik er tatt ut fra styrene i selskapets datterselskaper.

John Lervik er fortsatt administrerende direktør i Fast Search & Transfer etter at selskapet ble kjøpt av Microsoft tidligere i år. Men etter at Kredittilsynet anmeldte Fast tidligere i år har han ifølge Dagens Næringsliv blitt fjernet fra styrene i flere datterselskaper.

1. september gikk han ut av styret i Bwise AS, 2. september var han borte fra styrene i Kopek AS og ETL Experts AS og 5. september forsvant han ut av styret i Fast International AS.

Styrelederjobbern i alle selskapene er overtatt av Microsoft-advokaten Keith R. Dolliver, som er ansvarlig for den globale selskapsstrukturen i Microsoft. Styremedlemmer er blant annet hentet fra Microsoft Norge.

Selv om Kredittilsynet har anmeldt Fast, har det ikke skjedd noe som helst. Både Økokrim og Oslo politidistrikt unnlater å ta tak i saken, og skylder på manglende kapasitet til å etterforske saken. Kredittilsynet har klaget henvendelsen inn for Oslo Statsadvokatembete, og de har lovet å ta saken til Riksadvokaten hvis ikke henleggelsen omgjøres.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.