TELIA

Mer bredbåndstrøbbel for Telia

Denne gang primært i Østfold.

Mange av Telia Norges kunder i Østfold og Follo har blitt rammet av fiberbrudd som skjedde torsdag morgen.
Mange av Telia Norges kunder i Østfold og Follo har blitt rammet av fiberbrudd som skjedde torsdag morgen. Foto: Fredrik Hagen/NTB
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
7. okt. 2021 - 12:23

Bare tre dager etter at mange kunder i blant annet Oslo-området mistet tilgangen til den kabelbaserte bredbåndsforbindelsen fra Telia, er nok et område rammet. Denne gang gjelder det fastnettkunder i Sarpsborg, Råde, Moss, Våler og Vestby. 

Dette skriver Moss Avis

Årsaken til at bredbåndsforbindelsen har forsvunnet er et større fiberbrudd, noe som skal skyldes graving på E6. Dette forteller informasjonssjef i Telia, Daniel Barhom, til Moss Avis. 

Det er ventet at feilen vil rettes rundt klokka 16, skriver Telia i en driftsmelding som er tilgjengelig via denne siden.

Torsdag i 12-tiden har ikke Telia brukt sosiale medier som Facebook eller Twitter for å informere bredt om fiberbruddet, men selskapet har bekreftet feilen overfor enkelte kunder:

Konsernsjef Allison Kirkby presenterte fredag Telia-tallene for siste gang. 1. februar over Patrick Hofbauer sjefsstolen i den svenske telegiganten.
Les også

Telias økonomi: Bedring, men fortsatt minusresultat i fjerde kvartal

 
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra