Mer SAP for Norsk Hydro

15.000 ansatte i Norsk Hydro skal lære å bruke mySAP.com. Norsk Hydro velger å fortsette samarbeidet med SAP ved implementering av nye e-business løsninger.

Norsk Hydro har inngått en avtale med SAP Norge for leveranse av mySAP.com til 15.000 Hydro-brukere. Avtalen inkluderer konsulenttjenester og opplæring. Dette fremgår av en pressemelding sendt ut av SAP i dag.

Kontrakten innebærer at Norsk Hydro kan bruke alle SAPs produkter innenfor rammen av mySAP.com. Pakken består blant annet av e-business løsninger innen kundebehandling ( CRM ), handel over Internett, datavarehus, optimalisering av verdikjeden, portaler og det tradisjonelle styringssystemet ( ERP ).

I samarbeid med SAP skal Hydro ha gjort en evaluering av komponentene, og kartlagt fremtidige behov spesielt innenfor e-business løsninger. Hydro ønsker nå at dette skal bli et viktig verktøy i arbeidet med å standardisere prosesser på tvers av verdikjeden i de tre divisjonene.

Med denne nye avtalen vil selskapet få tilgang til e-business produkter utover ERP for integrasjon med de eksisterende systemene.

- Norsk Hydro er SAPs største kunde i Norge, og denne avtalen er av uvurderlig betydning for oss, sier Solfrid Flatebakken,, leder for Sektor Prosess i SAP Norge i pressemeldingen. Den viser at vi ikke bare skal selge programvare, men også samarbeide med Norsk Hydro for å realisere fremtidige forretningsgevinster, avslutter Flatebakken.

Samarbeidet mellom de to selskapene strekker seg tilbake til 1995 da Hydro kjøpte SAP R/3. Dette systemet er i dag tatt i bruk av rundt 10.000 medarbeidere i selskapet.

Til toppen