WINDOWS UPDATE

Microsoft retter feilene fra forrige ukes Windows-oppdateringer

Ruller ut nye, valgfrie oppdateringer.

Selv om det særlig var Windows Server-produktene som ble berørt av de nye feilene i forrige uke, har Microsoft også kommet med bugfiks til blant annet Windows 11.
Selv om det særlig var Windows Server-produktene som ble berørt av de nye feilene i forrige uke, har Microsoft også kommet med bugfiks til blant annet Windows 11. Illustrasjon: Colourbox, Microsoft. Montasje: Digi.no
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
18. jan. 2022 - 09:30

Microsoft kom mandag med flere nye oppdateringer til Windows og Windows Server. Disse skal rette flere til dels alvorlige problemer som ble innført med oppdateringer som rutinemessig ble utgitt tirsdag for en uke siden

De aktuelle problemene er knyttet til VPN-forbindelser, uendelig omstart av domenekontrollere, mislykket oppstart av virtuelle maskiner og mislykket montering av flyttbare lagringsenheter formattert med filsystemet ReFS.

Til de mange ulike Windows-versjoner

Problemene så særlig ut til å berøre kunder med Windows Server, men Microsoft har også kommet med oppdateringer til klientversjonene, ja til og med Windows 7 SP1. 

I de fleste av tilfellene er oppdateringene tilgjengelige via Windows Update, som valgfrie oppdateringer. Brukere av Windows Server Update Services (WSUS) må i alle fall i noen tilfeller importere oppdateringen manuelt fra Microsoft Update-katalogen og til WSUS. 

Oppdateringene som er utgitt til Windows 8.1, Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2, er kun tilgjengelige i Microsoft Update-katalogen. 

Jon von Tetzchner er fornøyd med DMA, men venter fortsatt på hvordan lovverket blir i praksis.
Les også

Vivaldi-gründeren: – Høres ut som Apple ikke har gjort en god nok jobb med IOS

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.