OFFICE 365

Microsofts nye Office-app skal gjøre det enklere å bruke Office 365-programmene rett fra Windows

20. des. 2018 - 19:00

På sin offisielle blogg har Microsoft nå kunngjort en ny app som skal gjøre Office-arbeidet mer effektivt. Appen heter simpelthen Office og blir i første omgang tilgjengelig for Windows Insider-deltakere, men kommer snart til alle Windows 10-brukere. 

Den nye appen er en videreføring av den nye Office.com-forsiden Microsoft introduserte nylig, som ble lansert for å strømlinjeforme tilgangen til Office-verktøyene for brukere.

Populær blant brukere

Ifølge Microsoft har brukere satt stor pris på den nye Office-com-portalen, og den nye appen er altså ment å bringe denne opplevelsen til selve Windows 10.

Appen lar brukere blant annet raskt veksle mellom de ulike Office-applikasjonene fra samme sted og skal gjøre det enkelt og kjapt å fortsette arbeidet ved å la deg hoppe rett inn i de siste dokumentene du jobbet i, både lokale og de som ligger i nettskyen.

I tillegg er Microsoft Search-funksjonen integrert, slik at man kvikt kan finne frem til appene, dokumentene, nettsider og annet materiale.

Appen kan også tilpasses selskapet eller organisasjonen ved at man kan integrere andre business-applikasjoner og konfigurere opplevelsen

Erstatter Mitt Office

Selve applikasjonen er altså gratis og kan brukes med et hvilket som helst Office 365-abonnement, Office 2019, Office 2016 og Office Online. Sistnevnte er en gratis, nettbasert Office-versjon.

Den nye Office-appen erstatter det eksisterende Mitt Office-programmet,som har som formål å gi brukere tilgang til alle Office 365-fordelene fra samme sted. Dersom man allerede har denne appen vil man få den nye Office-appen via en automatisk oppdatering i løpet av de kommende månedene.

Akkurat når den vil komme på plass er altså ennå uvisst, og i første omgang er det Windows Insider-brukere som får teste den ut.

Les også: Private filer forsvant over hele verden. Nå innrømmer Microsoft at vi brukes som testere av usikre oppdateringer »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.