Misnøye med SonyEricssons krem-mobil

- Gutta i SonyEricsson må komme med mye bedre produkter før de slår seg på brystkassa – fordi jeg vurderer faktisk å kjøpe en Nokia for aller første gang. Det sier en av de misfornøyde T68i-kjøperne digi.no har snakket med.

- Gutta i SonyEricsson må komme med mye bedre produkter før de slår seg på brystkassa – fordi jeg vurderer faktisk å kjøpe en Nokia for aller første gang. Det sier en av de misfornøyde T68i-kjøperne digi.no har snakket med.

SonyEricssons krem-mobil T68i har ikke vært på markedet så altfor lenge. Men allerede er det endel brukere som melder sin misnøye med telefonen og de funksjoner den skal ha.

Lydkvaliteten er én ting. Flere testere har klaget på den, og en digi.no-leser mener den er så dårlig at han for første gang i sitt liv vurderer å konvertere til Nokia.

Da jeg rundt påske var i beita for en ny mobil så fikk jeg tak i en T68i rundt påsketider, men jeg skal love deg at mer skuffet har jeg aldri blitt over lydkvalitet (og riktig som du sier: ELENDIG batterikapasitet). Jeg har tidligere ALLTID vært Ericsson-fan på grunn av lydkvaliteten, men jeg ble regelrett forbanna - faktisk testet jeg 3 stk T68i og alle var like dårlige, så her er det ikke snakk om produksjonsfeil - de er bare så dårlige. (...) Skulle nesten tro de brukte Biltema microfoner og drit i T68i'en!

Det skriver en leser, som følte behov for å kommentere digi.nos ellers positive test av telefonen.

Les også:


Samme leser klager også på infrarød-kommunikasjonen i telefonen, og at den medfølgende programvaren er for dårlig.


- Nå skal sant sies at jeg likte styrestikka svært godt, men det er også det eneste. Jeg var dessuten svært skuffet over displayet, kanskje fordi jeg bruker en iPaq som har meget bra fargeskjerm, skriver han.

digi.nos testere har ingenting å utsette på fargeskjermen - det er jo tross alt en liten skjerm, så det er grenser for forventninger mener vi, men dette er selvfølgelig personavhengig. Den fungerer utmerket til og med i skarpt sollys, men selvfølgelig ikke like fett som på en iPaq.

En annen digi.no-leser klager på at det er vanskelig å få sjekket POP-mailen sin via GPRS. Telefonen kobler fra etter cirka 20 sekunder, uten å laste ned e-post. Om noen av våre lesere har synspunkter eller brukerstøtte å komme med, er det bare å sende oss en e-post.

Ellers bør det vel nevnes at brukerforum som Esato.com er fulle av fornøyde T68i-brukere, mens det generelt har vært endel klager over både lydkvalitet og batteritid.

Nokia på sin side opplevde brukerstorm i forbindelse med en rekke feil på sin forrige krem-mobil 6210. digi.nos test-eksemplar av sorten har forøvrig oppført seg svært bra de to årene vi har hatt den, men når det først klikker blir det gjerne endel bråk.

Til toppen