BEDRIFTSTEKNOLOGI

Moldestad ny divisjonsdirektør

IBM-eren Ole Jacob Moldestad (36) blir ny divisjonsdirektør i Alcatel Telecom Norway. Moldestad har siden 1994 ledet IBMs arbeid med å etablere et forretningsområde for integrasjon av telefoni og data.

Øystein Kvistad
22. okt. 1997 - 11:40

Alcatel Telecom Norway har ansvar for Norden- og Baltikum i det internasjonale Alcatel-systemet, og ledes av Ingvild Myhre, som er en av svært få kvinnelige toppledere i industri-Norge.

I sin nye jobb vil Moldestad lede i underkant av 300 ansatte, og ha ansvar for en årlig omsetning på rundt 600 millioner kroner.

- Jeg gleder meg til å begynne i en bedrift som har bidratt til å gi Norge et av verdens mest avanserte telenett, sier Moldestad i en pressemelding. Han skal lede selskapets Telenett-divisjon, hvor hovedsatsningsområdet er integrasjonen av telefoni og data.

Moldestad er handelsøkonom fra 1986. Allerede samme år begynte han i Telenor Bedrift (daværende TBK). Etter flere lederstillinger, samt ett år hos telekom-produsenten Nortel i Texas, ble han regiondirektør i Telenor Bedrift i 1991. Fra 1992 til 1994 var han administrerende direktør i Porto Data som arbeider innen mobile dataløsninger.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.