BEDRIFTSTEKNOLOGI

Monster-boks lagrer 8000 låter

Den nyeste Creative Jukebox har 20 GB lagringsplass, lynrask FireWire, optisk kabel og annet snadder skal den ta opp konkurransen med iPod og andre musikk-maskiner.

17. apr. 2002 - 11:39

Creative Labs viser nå frem sin etterlengtede Creative Jukebox 3, en musikkmaskin som helst skal banke alle andre på markedet. Det spørs likevel om de får tatt knekken på Apples nylig oppgraderte iPod, som fikk folk til å sikle da den ble lansert.

Creative Jukebox 3.
Creative Jukebox 3.

Men Creative-burken har også svært mye "sikle-verdig" ved seg. 20 GB harddisk som tar inntil 8000 låter -rundt 250 CD-er - i Windows Media-format (80 kbps) eller rundt 5000 låter i MP3 (128 kbps).

Les også:

En annen stor fordel er batterienes levetid. Creative hevder boksen kan spille i 22 timer før den går lei. En av tingene som gjorde iPod stor var FireWire-grensesnittet, som gjør det ufattelig kjapt å overføre låter fra datamaskinen til spilleren. Og det trengs når en har tosifret antall GB som skal fylles.

Jukebox-en kan kobles til alle slags lydkilder og ta opp, og er ikke avhengig av datamaskinen, noe som er en stor fordel. I tillegg har den USB-tilkobling.

Det er usikkert når maskinen kommer til Norge, men vi skal mase grundig på Creative for å få låne en til test, og da kommer vi tilbake med priser, leveringsdato og denslags.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.