Morderisk oppdatering i alle kanaler

Ny teknologi er perfekt til å fylle publikums grafsebehov. Velkommen til Orderudsaken i alle kanaler.

Ny teknologi er perfekt til å fylle publikums grafsebehov. Velkommen til Orderudsaken i alle kanaler.

Er du redd for å gå glipp av detaljene i Orderud-saken?

Ikke det, nei.

Det er det da heller ingen grunn til.

Mennesker liker å lese om mord - en påstand som knapt trenger oppbacking nå som påsken nettopp har passert med blodige mysterier rundt hver telemarkssving.

Man vrir seg litt hvis det blir altfor grotesk, men klarer ikke å la være. Dessuten må man jo fullføre, da man jo generelt tørster etter avslutning og oppsummering, etter orden og rettferdighet, og at skurker med skjeggstubber, dårlig hygiene eller oransje raggsokker skal få sin fortjente straff. Alle henrettelser skal skje på torget.

Orderud-saken startet for litt over 24 timer siden, med massivt oppbud av presse. Derfor er det bare som del av en naturlig utvikling at noen har satt opp nettstedet Orderudsaken.com, som automatisk samler Orderud-overskrifter fra alle nett-nyhetstjenester i Norge på ett sted.

Hittil har nettstedet registrert oppimot 360 saker av de flere tusen som er skrevet. Bare iløpet av torsdag morgen er det kommet til i overkant av 60 saker, så det er store muligheter for å få informasjonen man føler man trenger.

Eller man kan gå til VG.no, som tilbyr "LIVE VIDEO" og "DIREKTE" med store bokstaver, alternativt TV2s web-TV, som blant annet lover "sentrale episoder" fra saken.

Dagbladet.no/trippeldrapet/ er også en lett nettadresse å huske.

Hvis du, på slump, skriver inn www.krimavisen.no i adressefeltet på nettleseren din, så kommer du til Nettavisens strømlinjeformede krim-satsing. Avisen leder da også i antall publiserte artikler, ifølge www.orderudsaken.coms liste.

Kanskje sitter det noen der ute som ikke har hverken tid eller lyst til å lese hver eneste detalj i saken, men likevel ikke har lyst til å bli akterutseilt ved lønsjbordet?

For dere med tidsmangel, eller antydning til grafsevegring, er løsningen klar. P4s internettportal tilbyr en SMS-tjeneste som gir deg muligheten til å motta i gjennomsnitt fem Orderud-tekstmeldinger om dagen à kroner 3,-

Men da får du, som de skriver, "nyhetene før alle de andre".

Velkommen til Orderud-saken i alle kanaler.

Til toppen