Nå får du Cybiko Xtreme i Norge

Den billige lommedatamaskinen Cybiko Xtreme kan nå kjøpes også av norske brukere. Masse gratis spill, WAP-leser, trådløst nettverk og MP3-spiller er noe av det du får.

Lommemaskinen Cybiko Xtreme har blitt en stor suksess i USA, og nå har den nyeste versjonen kommet til våre bredder. Den svenske distributøren selger nå til både Sverige og Norge, og det er bare å bestille via nettstedet.

Den originale Cybiko-maskinen hadde solgt minst en halv million enheter i USA allerede høsten 2001, og den nye versjonen har nå mulighet for MP3-spiller-tilkobling.

Les også


Hovedsaken med Cybiko er spillene. De kan lastes ned gratis fra nettsteder, og deles med venner som også har Cybiko-enheter. De kan også prate sammen på avstander på opptil 400 fot, og sende e-post eller bruke WAP-leseren via USB-tilkobling til PC-en eller via spesielle trådløse nettverk , kalt Cybiko Wireless Internet Gate, ifølge Vnunet.

Den kan også ta imot data hvis en annen Cybiko-enhet er i nærheten og er tilkoblet en PC med Internett-adgang. I tillegg har den kalender, kalkulator og ordbok for fire språk, samt 2,5 MB minne.

MP3-spilleren lagrer musikk på et MMC-kort, men skjermen får endel kritikk fra Vnunets anmelder, som ikke er helt fornøyd med mangelen på farger og trykkfølsomhet. Størrelsen er heller ikke et pluss.

Nå anføres det at Cybiko er beregnet på folk mellom åtte og 18 år, og de 400 spillene skulle vel også tyde på det. Prisen er 1.900 kroner, og det koster ekstra for MP3-spilleren.

Til toppen