Nå kan du oppgradere T68 til MMS

Brukerne har mast, og SonyEricsson har vært forsinket - men nå kan du endelig oppgradere din T68 til en MMS-vennlig T68i.

Mobilservice-sentrene rundt om i landet har til dels vært nedrent T68-brukere som har mast om den siste programvareoppdateringen til Ericssons T68-telefon. Oppgraderingen har vært rundt hjørnet en god stund, uten at brukerne har fått endelig klarsignal om at de kan gå ned på sin lokale mobil-mekker og flashe telefonen med den siste programvaren.

Men nå er den her. Jepp, vi vet vi sa det i forrige uke også, men da var det feil. Så vi gjentar det: Nå er den her.

Les også


EMTS i Bergen har den, EMTS i Kristiansand har den innimellom - det har vært trøbbel med SonyEricssons servere - EMTS i Trondheim har hatt den siden mandag og har allerede oppgradert ganske mange telefoner, EMTS i Tromsø har den, EMTS i Vika i Oslo har den - etter at de fant ut hvordan de skulle trikse til å laste ned programvaren fra den lett rustne serveren

EMTS Trondheim advarer om at oppgraderingen sletter alt som er lagt inn i minnet, alt av high-score på spill, kalendernotiser, adressebok og denslags.

Og i dette øyeblikket tikket den første MMS-meldingen inn på digi.nos T68i-telefon. Meldingen ble sendt for 24 timer siden, men det er visst litt rust i Telenors MMS-servere.

EMTS i Tromsø opplyser at det er enda en feil med oppgraderingen - deinn gjør ikkje telefonen kvit, som servicesenterets representant sier.

Til toppen