Nå kan vi snakke så lenge vi vil, mutter. Det er gratis!

På søndag kan du ringe gratis til mor (eller alle andre også for den saks skyld) hvis du har Tele2-abonnement og ringer hjemmefra til en fasttelefon i Norge.

Hvis mor er i utlandet eller kun har mobiltelefon kan du selvsagt også ringe henne på søndag, men da vil ikke Tele2 betale regningen.

Selskapet kommer med nok et frieri til potensielle kunder og en hyggelig melding til de eksisterende kundene. På morsdagen søndag 11. februar er det gratis å ringe - hele døgnet - for alle Tele2s privatkunder som ringer fra hjemmetelefon til fasttelefon i Norge.

- Vi vil gi alle våre kunder en mulighet til å ta en lang og hyggelig prat med mor på morsdagen, sier salgsdirektør Erik Gundersen i en pressemelding.

Til digitoday.no sier han at selskapet naturligvis ikke kan kontrollere om folk bare ringer til moren sin på søndag. - De kan ringe hvem som helst, men vi håper at folk flest ringer til moren sin. Det var intensjonen, forteller Gundersen.

Tele2 har nå rundt 300.000 privatkunder, og tar sjansen på at det kan bli dyrt hvis alle disse snakker i timevis med moren sin på søndag.


Til toppen