RESULTATERFINANS

NamePlanet skal ta betalt

Reklameinntekter alene var ikke nok for NamePlanet. Nå skal de ta betalt for e-posttjenesten som tilbyr deg fornavn@etternavn.nu og lignende addresser.

11. apr. 2002 - 11:58
Nameplanet

Brukerne kan fortsatt benytte web-post gratis, men lagringsmulighetene er svært begrenset. På gratis-tjenesten er det bare plass til 2 MB e-post, noe som kan bli i minste laget for mange. Ekstra lagringsplass kan kjøpes, men selskapet tilbyr også sine brukere å kjøpe noen av de nye tjenestene de tilbyr.

Uansett må brukerne kjappe seg å velge modell, ellers blir deres konti slettet uten nåde. Sletting er en ting NamePlanet har hatt litt nærkontakt med før. Selskapet greide ved et uhell å slette 300.000 e-postkonti for ikke så lenge siden, til mange brukeres frustrasjon.

Gratis-brukere får heller ikke tilgang til videresending av e-post og URL-er lenger. Men de som oppgraderer sporenstreks skal få rabatt. Med rabatten håper NamePlanet at mange vil betale rundt 200 kroner i året for virusskanning, lagring, POP-mail, SPAM-filter med mer.

Om du betaler i overkant av 350 kroner får du enda flere tjenester, men du må altså handle raskt for ikke å bli slettet fra systemet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra