BEDRIFTSTEKNOLOGI

Neglen blinker når mobilen ringer

I samlingen praktiske mobildingser må neglen som blinker når mobiltelefonen ringer være blant de mer ekshibisjonistiske.

Frode Eriksen
4. aug. 2000 - 15:09
Det kan i hvertfall det japanske elektronikkselskapet Denkosha ha tenkt når selskapet har tatt fram en løsnegl, med en tupp som blinker et lite rødt lys når mobiltelefonen din ringer.

Produktet er bare å få tak på i Japan, der prisen er knappe 2000 yen eller 18 amerikanske dollar. Enn så lenge er neglen bare tilpasset cdma-mobilsystemet, men det er er ikke umulig at Denkosha vil tenke globalt og lansere produktet i flere land når den globale standarden for tredje generasjon mobiltelefoni tas i bruk om et par år.

I undersiden av neglen ligger en liten brikke og et LED lys. Når brukerens hånd er nær mobiltelefonens antenne når den ringer vil lyset i neglen starte å blinke, aktivert av radiobølgene fra antennen. Lyset vil fortsette å blinke helt til samtalen avsluttes.

Den lysende neglen er ennå kanskje mer gimmick enn ekte tilleggsutstyr, men forteller om en svært så gryende utstyrsproduksjon i tilknytning til japansk mobilindustri basert på brukernes antatte eller reelle behov..

Men neglen må være svært praktisk på en høylydt fest når mobilen ringer.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.