NetCom i fin form

Det norske teleselskapet NetCom, med administrerende direktør Terje Christoffersen i spissen, la mandag frem tall for andre kvartal i år. Resultatet ble som ventet godt. Syv prosent av omsetningen kom fra tekstmeldinger.

NetCom la mandag frem tallene for andre kvartal i år. Det norske selskapet ble tidligere i sommer kjøpt opp av svenske Telia, som nå eier 99 prosent av aksjene i selskapet.

Mobilselskapet hadde driftsinntekter på 690 millioner kroner i andre kvartal i år, mot 601 millioner kroner samme periode i fjor. Driftskostnadene beløp seg til 544 millioner kroner for andre kvartal i år, mens de på samme periode i fjor var på 471 millioner norske kroner.

Resultatet før skatt var på 112 millioner kroner for andre kvartal i år. På samme periode i fjor var resultatet på 90 millioner kroner. Det melder selskapet i en børsmelding.

Per 17. august i år hadde NetCom omtrent 801 000 kunder. 7 prosent av omsetningen i andre kvartal kom fra tekstmeldinger, mens selskapet opplevde en negativ vekst av "pre-paid" kunder (kontantkort) på 13 prosent.

Inntektene fra kunder som betaler sin regning etter å ha gjort sine samtaler gikk opp 10 prosent i andre kvartal i år, i forhold til samme periode i fjor, skriver selskapet i børsmeldingen.

Til toppen