BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nettsted om Romeriksporten

Lokallaget Østensjø til Sosialistisk Venstreparti vedlikeholder daglig et informativt nettsted om Gardermobanen og Romeriksporten.

Eirik Rossen
22. okt. 1997 - 11:20

Nettstedet er delt inn i områder som nyheter, offentlige utredninger, Romeriksporten og lekkasjene, Østmarka og ødeleggelsene osv. Uttalelser fra Gardermobanen, forskere, offentlige instanser, politiske partier, miljøvernorganisasjonene og pressen er gruppert under egne overskrifter.

Materialet består i all hovedsak av pekere til nettdokumenter hos aviser som Aftenposten, Dagbladet, Nettavisen og VG. Det er både informativt og avslørende selv for en som følger ganske godt med. For eksempel får man fort frisket opp hvordan Gardermobanen så seint som 6. oktober slo løgnaktig fast at det ikke var brukt gift i Romeriksporten.

Det eneste jeg savner er pekere til lokalavisa for Groruddalen - Akers Avis / Groruddalens Budstikke - som allerede i februar i år, altså flere uker før riksavisene, slo fast at det var lekkasjer fra Nordre Puttjern og at dette måtte skyldes tunnelarbeidet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.