FORBRUKERTEKNOLOGI

New York-børsen bekrefter Elon Musks oppkjøp av Twitter

Børsen i New York bekrefter fredag at Elon Musk har fullført sin overtakelse av Twitter på 44 milliarder dollar.

Børsen i New York bekrefter fredag at Elon Musk har fullført sin overtakelse av Twitter på 44 milliarder dollar.
Børsen i New York bekrefter fredag at Elon Musk har fullført sin overtakelse av Twitter på 44 milliarder dollar. Foto: Hannibal Hanschke/AP/NTB
28. okt. 2022 - 12:28

New York-børsen opplyste fredag ​​at handelen med den sosiale plattformens aksjer var suspendert og begrunnet dette med en effektiv fusjon.

Musk tvitret «fuglen er frigjort» og skrev senere «la de gode tidene komme».

En rekke toppledere, inkludert sjefen Parag Agrawal, skal ha fått sparken. Agrawal og to andre ledere ble eskortert ut av Twitters hovedkvarter i San Francisco torsdag kveld, skrev Reuters.

Gjennomføringen av avtalen avslutter måneder med juridisk krangel, men det har også satt søkelyset på Twitters fremtidige retning.

Tidligere president Donald Trump berømmet fredag ​​salget.

«Jeg er veldig glad for at Twitter nå er i fornuftige hender og ikke lenger vil bli drevet av radikale venstre-galninger og galninger som virkelig hater landet vårt», skriver Trump på sin Truth Social-plattform.

Musk har tidligere antydet at han vil oppheve Trumps Twitter-forbud. Den tidligere presidenten ble utestengt i kjølvannet av angrepet på kongressbygningen i Washington i 2021, som han er anklaget for å ha oppfordret til.

Men Trump sier ikke noe om han har til hensikt å vende tilbake til Twitter.

Det kan også se ut som om kontoen til artisten Ye, tidligere Kanye West, ikke lenger er suspendert fra Twitter. Kontoen hans ble låst etter det som ble tolket som antisemittiske kommentarer fra rapperen.

Elon Musk har store planer for Twitter, men hva det munner ut i gjenstår å se.
Les også

Avslørte planer for Twitter

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.