NMS-partner utvider

Den danske partneren til norske New Media Science, Networkers bygger ytterligere allianser. Nå har de slått seg sammen med hippe Radiator for å utvide sitt digitale kollektiv The Interactive Partnership.

The Interactive Partnership, med byråene Networkers og Radiator, skal nå ha blitt den største danske aktør innen strategisk digital kommunikasjon og rådgivning med rundt 60 medarbeidere.

Det er det kreative byrået Radiator med sine åtte medarbeidere som har bestemt seg for å menge seg med de store fiskene. Networkers har omkring 50 ansatte med en årsomsetning på 30 millioner danske kroner og arbeider med kunder som Tele Danmark og IKEA. Radiator vil forbli et selvstendig byrå under The Interactive Partnership-paraplyen og er sikret et stabilt økonomisk grunnlag med mulighet for større kunder, ifølge gründeren Thomas Madsen-Mygdal. Han var med å starte byrået i 1996.

Radiator står blant annet bak Reboot, et stort internettarrangement i Danmark.

Felles kontaktpunkter for de to byråene vil være kompetansesentet Brainworkers som arbeider med strategisk Internett-utvikling, Testlab, som foretar analyser og brukervennlighetstester og Eye-Traffic som arbeider med trafikkskapende aktiviteter på Internettet.

- Hvis Internett-byråene i Danmark skal overleve på sikt, kommer vi til å se den samme konsolidering som har funnet sted i USA gjennom det siste årene. Dette er det første skritt på veien i Danmark. The Interactive Partnership vil samle flere byråer som vil fungere selvstendig, men som vil kunne trekke på felles kompetensesentre, sier administrerende direktør Tim Frank Andersen i Networkers i en pressemelding.

Networkers startede i 1995 som BBDO Interactive, en avdeling av det internasjonale reklamebyrået BBDO. I 1997 skiftet byrået navn til Networkers - The Interactive Partnership.

Networkers er en del av Nordic Netpartners - et samarbeid mellom fire skandinaviske byråer med i alt 300 medarbeidere i Danmark, Norge, Sverige og Finland, blant annet New Media Science. Nordic Netpartners etablerte nylig en egen webtjeneste (se under nettsted i høyre margen).

Til toppen