BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nokia Communicator i ny versjon

Nokia lanserer onsdag ny versjon av den kombinerte PC og mobiltelefon Nokia 9000i Communicator. Nye tjenester, bedre funksjonalitet, og støtte for Smart Messaging er blant godbitene fra Nokia.

Frode Eriksen
5. nov. 1997 - 15:57

Oppdateringen kommer etter Nokias gode erfaringer med modellen.

- Vi tror den nye versjonen har enda større mulighet til å tjene nye kundegrupper. Det har vært stor interesse fra selskaper som vil optimalisere mulighetene til Nokia 9000i Communicator for sine spesielle behov, sier Senior Vice President Anssi Vanjoki i Nokia Mobile Phones.

Den nye versjonen gjør det mye lettere å koble til og bruke bedriftenes egne datasystemer. Ny programvare skal kunne brukes i de løsningene som utvikles av mobiltelefonselskaper, programvareutviklere og Nokia.

Nokia 9000i Communicator støtter SMS-tekst med opp til 2.280 tegn, mot den nåværende standarden på 160 tegn.

Text Web tjenester basert på Smart Messaging gjør at brukeren får informasjon i rent tekstformat fra Internett, uten grafikk og logoer, ved å bruke SMS-tjenester. Slik kan opplysninger om flytider, værmeldinger, trafikkmeldinger og aksjekurser raskt lastes ned uten at man må vente på grafikk og bilder.

Nokia 9000i er tilgjengelig i både GSM 900 og 1800-markeder. Den har opptil 3,5 timer tale-, faks- eller datatid, og opp til 33 timer stand bye-tid.

Nokia 9000 Communicator ble opprinnelig introdusert på GSM-markedet i 1996. Den selges nå i mer enn 30 GSM 900, -1800 og -1900 markeder over hele verden og har vunnet en rekke internasjonale priser.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.