Norsk dot.konk Grand Prix

Svenskene har fått sin hit om "bubblan som sprakk". digi.no lanserer nå norsk Grand Prix for dot.konk-låter.

Svenskene har fått sin hit om "bubblan som sprakk". digi.no lanserer nå norsk Grand Prix for dot.konk-låter.

Har du en kassegitar og en mikrofon i nærheten av datamaskinen? Eller kanskje et arsenal av sequensere, samplere og synther til å lage musikk på? Da kanskje du har lyst til å delta i digi.nos dot.konk Grand Prix-konkurranse.

25.000 svensker har allerede lastet ned powerballaden "Under Budget", akkompagnert av en Flash-video med nedadgående kurser, meglere på selvmordets rand og en ikke helt ukjent båt ved navn Titanic som illustrasjoner.

"För när konjunkturen vänder och dot.com är tabu, kejsaren är naken, vad ska Christer Sturmark debattera nu...?" er refrenget fra bandet Grand Ray, som har latt seg intervjue av Dagens IT.

digi.no hadde for en tid tilbake en konkurranse om IT-bransjens kjenningsmelodi, og fikk inn en rekke seriøst gode forslag.
"Under Budget" ramser opp en rekke hendelser og profiler fra svensk IT-bransje, som i likhet med den norske har fått gjennomgå den siste tiden.


Dermed har svensk IT-bransje fått sin ultimate dot.konk-låt, og digi.no etterlyser en norsk utgave. Er du dypt såra og vonbråten over IT-nedturen? Eller sitter du og ler og klasker deg på lårene over alle som gikk seg ville i tåka og endte opp med tall rødere enn Rødhettes hette?

Lag en liten låt, skriv en liten tekst, og send den til oss i MP3-format, så skal vi legge ut de beste forslagene på digi.no.

Til toppen